Φοιτητικές εργασίες

Η υποστήριξη στις φοιτητικές εργασίες είναι μία από τις κυριότερες δραστηριότητες της εταιρείας μας. Σκοπός μας είναι η υποστήριξη των φοιτητών, κάθε στιγμή, που έχουν ανάγκη τις υπηρεσίες μας. Εμείς στοχεύουμε, στη γρήγορη εξυπηρέτηση των φοιτητών, διατηρώντας την ποιότητα στα υψηλότερα επίπεδα και ρίχνοντας το κόστος στο ελάχιστο! Η παροχή υπηρεσιών, που ικανοποιούν τις ανάγκες των φοιτητών, αποτελούν για εμάς το Α και το Ω της λειτουργίας μας. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ότι η Πένα θα υπογράψει την επιτυχία σας!

 

Αναλαμβάνουμε την υποστήριξη όλων των φοιτητικών εργασιών για πανεπιστήμια τόσο της Ελλάδος, όσο και για πανεπιστήμια του εξωτερικού. Το ολοκληρωμένο δίκτυο συνεργατών μας, καλύπτει τεράστιο εύρος γνωστικών αντικειμένων, επιφέροντας άριστα αποτελέσματα. Αναλαμβάνουμε ολοκληρωμένη υποστήριξη σε φοιτητικές εργασίες εξαμήνου, απαλλακτικές εργασίες, εργασίες ΕΑΠ, πτυχιακή εργασία, διπλωματικές εργασίες, στατιστικές αναλύσεις και παρουσιάσεις.

πένα εργασίες ads 1

 

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΞΑΜΗΝΟΥ

Μεγάλος αριθμός δημοσίων ιδρυμάτων και ιδιωτικών κολλεγίων, τόσο σε προπτυχιακό όσο και σε μεταπτυχιακό επίπεδο, ζητούν από τους φοιτητές εργασίες, οι οποίες πρέπει να στηρίζονται στην ύλη του μαθήματος και στην διεθνή βιβλιογραφία. Με αυτό τον τρόπο, οι καθηγητές, εξετάζουν τους φοιτητές και τους δίνουν ένα συμπληρωματικό βαθμό, προς το τελικό τους, ο οποίος και διαμορφώνεται συνολικά από το βαθμό της εργασίας και το βαθμό των εξετάσεων. Ακόμη, υπάρχει και η περίπτωση της απαλλακτικής εργασίας, με την οποία ο φοιτητής απαλλάσσεται από τη διαδικασία των εξετάσεων. Έτσι ο βαθμός του μαθήματος διαμορφώνεται καθαρά από το βαθμό της εργασίας.

Με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας, αναλαμβάνουμε την υποστήριξη των εργασιών σας, είτε αυτές είναι συμπληρωματικές, είτε απαλλακτικές, άριστης ποιότητας, ώστε να εξασφαλίσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που είναι ταυτόσημου, του υψηλού βαθμού. Σε σύντομο χρονικό διάστημα, μπορούμε να φέρουμε εις πέρας επιτυχώς, την αποστολή μας, προσφέροντας ικανοποίηση στις ανάγκες σας.

ΦΟΙΤΗΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΑΠ - ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΚΥ

Η φοίτηση στο ΕΑΠ και στο ΑΠΚΥ, ανάλογα με το επίπεδο σπουδών επιβάλλει την παρακολούθηση μίας ή περισσοτέρων θεματικών ενοτήτων ανά ακαδημαϊκό έτος και συνάμα την κατάθεση εργασιών για την κάθε ενότητα. Στις περισσότερες ενότητες ο αριθμός για τις φοιτητικές εργασίες είναι 4, ενώ σε ορισμένες ο αριθμός εργασιών αγγίζει τις 5.

Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε και να σας στηρίξουμε στην προσπάθεια σας αυτή. Πιο συγκεκριμένα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε με κάθε εφικτό τρόπο, ο οποίος θα είναι πάντα ανάλογος των επιθυμιών και των αναγκών σας. Σε σχετικά σύντομο χρονικό διάστημα, μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην επιτυχή εκπόνηση των εργασιών σας, πάντα στο καλύτερο εφικτό κοστολόγιο της αγοράς.

Φυσικά, λόγω της απαιτητικότητας και της σχολαστικότητας του ΕΑΠ και του ΑΠΚΥ, οι εργασίες ελέγχονται αυστηρά και πάντα παραδίδονται σε ολοκληρωμένη και άρτια μορφή. Πιο χαρακτηριστικά, εγγυόμαστε μία πρωτότυπη εργασία, βασισμένη σε πλούσια βιβλιογραφία της τελευταίας πενταετίας, απαλλαγμένη από κρούσματα λογοκλοπής.

Επιπροσθέτως, πρέπει να σημειώσουμε ότι παρέχουμε βοήθεια όχι μόνο στην υλοποίηση της εργασίας αλλά και στο στάδιο του σχεδιασμού της. Μπορούμε να δημιουργήσουμε τον κορμό της εργασίας σας, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των καθηγητών σας αλλά και να σας βρούμε το κατάλληλο βιβλιογραφικό υλικό που θα καλύψει τις ανάγκες για την ολοκλήρωση της εργασίας σας.

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Το τελευταίο βήμα πριν από την απόκτηση του τίτλου του μεταπτυχιακού, είναι αυτό της συγγραφής της διπλωματικής εργασίας. Η διπλωματική εργασία, πραγματεύεται ένα ιδιαίτερα πρωτότυπο θέμα, το οποίο το επιλεγεί ο φοιτητής σε συνεργασία με τον καθηγητή του, εκ των οποίων ο δεύτερος, θα διαδραματίσει και το ρόλο του μέντορα και του συντονιστή του. Για τη συγγραφή μίας διπλωματικής εργασίας, απαιτείται η αξιολόγηση και η χρήση εκτενούς βιβλιογραφίας των τελευταίων ετών, η οποία θα καλύψει πλήρως το αντικείμενο της εργασίας. Πρέπει να σημειώσουμε, ότι ο συντελεστής βαρύτητας της διπλωματικής εργασίας την καθιστά την κυριότερη εργασία κατά τη διάρκεια της φοίτησης στο μεταπτυχιακό πρόγραμμα και καθορίζει σημαντικά τη συνολική βαθμολογία.

Η διπλωματική σας εργασία μπορεί να είτε βιβλιογραφική είτε να περιλαμβάνει και ερευνητικό μέρος. Σε κάθε περίπτωση απαιτείται και η ανάλογη έρευνα, ανεξαρτήτως αν αυτή θα είναι δευτερογενής ή πρωτογενής. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όλα τα στάδια της διπλωματικής σας εργασίας. Μπορούμε να σας προτείνουμε, θέματα υψηλού ενδιαφέροντος, να βρούμε την απαραίτητη βιβλιογραφία, να σας καλύψουμε στο ερευνητικό και στο στατιστικό μέρος και να σας παρέχουμε πλήρη και ολοκληρωμένη υποστήριξη στη συγγραφή της εργασίας σας. Σας εγγυούμαστε μία ποιοτική και πρωτότυπη εργασία, απαλλαγμένη από ομοιότητες με άλλες εργασίες και έρευνες. Η μοναδικότητα και η αξία του περιεχομένου της διπλωματικής σας εργασίας είναι το κυριότερο ζήτημα για εμάς.

ΠΤΥΧΙΑΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ

Η πτυχιακή εργασία, αποτελεί την κορύφωση των σπουδών ενός προπτυχιακού φοιτητή. Καθορίζει σημαντικά, το συνολικό βαθμό του πτυχίου και για αυτό το λόγο, πρέπει να αποτελεί ένα σύγγραμμα υψηλών προδιαγραφών που θα μπορέσει να εξασφαλίσει το «άριστα». Ουσιαστικά, η πτυχιακή εργασία, αξιολογεί τη δυνατότητα του φοιτητή, να ερευνήσει, να αξιολογήσει το υλικό που του προσφέρεται και να καταγράψει με το δικό του τρόπο και ύφος, τα συμπεράσματα του, γύρω από το αντικείμενο που μελετά. Τόσο, η εύρεση όσο και η αξιολόγηση του υλικού, είναι πραγματικά μία επίπονη και χρονοβόρα διαδικασία, η οποία απαιτεί την ανάλογη εμπειρία και γνώση.

Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε όποιο στάδιο της πτυχιακής εργασίας σας και αν επιθυμείτε. Οι εξειδικευμένοι συνεργάτες μας, έχουν τη δυνατότητα να βρουν εύκολα και γρήγορα καθώς και να αξιολογήσουν το διαθέσιμο υλικό, προσφέροντας σας το επιθυμητό αποτέλεσμα, άκοπα και με χαμηλό κόστος. Η μεγάλη μας εμπειρία, θα συμβάλλει στην επιτυχή εκπόνηση της εργασίας σας και στην εξασφάλιση ενός αξιόλογου βαθμού.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ (SPSS, STATA, E-VIEWS)

Οι περισσότερες φοιτητικές εργασίες, ειδικότερα οι πτυχιακές, οι διπλωματικές και οι διατριβές απαιτούν την ύπαρξη πρωτογενούς έρευνας. Η πρωτογενής έρευνα, μπορεί να λάβει χώρα με την βοήθεια είτε της ποιοτικής ανάλυσης, είτε της ποσοτικής ανάλυσης. Η ποσοτική ανάλυση, βασίζεται κατά κύριο λόγο σε αριθμητικά αποτελέσματα και διαγράμματα, που παρουσιάζουν τα ευρήματα της έρευνας. Τα αποτελέσματά της είναι εύκολα συγκρίσιμα και γίνονται πολύ εύκολα κατανοητά από τον αναγνώστη.

Για την πραγματοποίηση της ποσοτικής ανάλυσης είναι απαραίτητη η χρήση στατιστικών προγραμμάτων. Εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε στην στατιστική σας ανάλυση, παρέχοντας πακέτα περιγραφικής στατιστικής, συσχετίσεων και πολλών στατιστικών ελέγχων. Ακόμη, έχουμε τη δυνατότητα, να παρέχουμε υπηρεσίες οικονομετρικών αναλύσεων, με τη χρήση πιο εξειδικευμένων προγραμμάτων, όπως είναι το STATA και το E-VIEWS. Οι έμπειροι στατιστικολόγοι μας και οι οικονομολόγοι μας, μπορούν να σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση ακόμη και της πιο απαιτητικής ανάλυσης.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΡΓΑΣΙΩΝ

Πολλές φορές δεν αρκεί μόνο μία πολύ καλή πτυχιακή εργασία αλλά είναι αναγκαία και η επαγγελματική και άρτια υποστήριξή της. Με τη βοήθεια των έμπειρων συνεργατών μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε για εσάς την καλύτερη δυνατή παρουσίαση, πάντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις της επιτροπής, στην οποία θα παρουσιάσετε την εργασία σας. Σκοπός μας, είναι η παρουσίασή σας, να τραβήξει την προσοχή του ακροατηρίου σας. Με τη χρήση των κατάλληλων σχημάτων και εφέ στοχεύουμε να γίνει διακριτή και μοναδική συγκριτικά με αυτές που προηγήθηκαν και αυτές που θα ακολουθήσουν. Εμείς το μόνο που χρειαζόμαστε από εσάς, είναι η εργασία σας στη τελική της μορφή. Έπειτα με τη σειρά μας, θα χρησιμοποιήσουμε την εμπειρία μας για να σας προσφέρουμε το καλύτερο αποτέλεσμα, στο ελάχιστο κόστος!

.