Πώς να στείλετε πολλά ή μεγάλα αρχεία μαζίΝα στείλετε πολλά ή μεγάλα αρχεία μαζί


Πολλές φορές χρειάζεται να στείλετε πολλά ή μεγάλα αρχεία μαζί. Μπορεί για παράδειγμα να θέλετε να στείλετε στον καθηγητή σας την εργασία σας και την παρουσίασή σας μαζί, ή κάποιο αρχείο βίντεο ή ήχου ή ακόμα και έναν ολόκληρο φάκελο με αρχεία. Για να το κάνετε αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία WeTransfer.

Το WeTransfer επιτρέπει την αποστολή μεγάλων αρχείων, χωρίς να σας υποχρεώνει να δημιουργήσετε λογαριασμό. Είναι μία πολύ εύχρηστη υπηρεσία και μπορείτε να μάθετε πώς να τη χρησιμοποιείτε αρκετά εύκολα. Ακολουθήστε βήμα-βήμα τις οδηγίες που παρουσιάζονται στο παρακάτω βίντεο.

 

 

Οδηγίες:

 

1. Το πρώτο βήμα για να ξεκινήσετε είναι να μεταβείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.wetransfer.com.

πώς να στείλετε πολλά ή μεγάλα αρχεία - wetransfer

 

2. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο σταυρό με το μπλε πλαίσιο για να ανεβάσετε τα αρχεία που θέλετε να μοιραστείτε. Μπορείτε να ανεβάσετε όσα αρχεία θέλετε αρκεί το συνολικό τους μέγεθος να μην υπερβαίνει τα 2 GB.

πώς να στείλετε πολλά ή μεγάλα αρχεία - ανέβασμα αρχείωνΑνέβασμα αρχείων μέχρι 2 GB

 

3. Αμέσως μετά κάντε κλικ στο κουμπί με τις τρεις οριζόντιες τελείες για να επιλέξετε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η αποστολή.

Επιλογή τρόπου αποστολής

 

4. Στην περίπτωση που δεν γνωρίζετε το e-mail του παραλήπτη σας, τσεκάρετε την επιλογή “Get transfer link” και στη συνέχεια κάντε κλικ στο κουμπί “Get a link”.

 

Get transfer link - αν δεν γνωρίζετε το mail του παραλήπτη

Get a link

 

5. Μόλις εμφανιστεί ο σύνδεσμος κάντε κλικ στην επιλογή “Copy link”.

Copy link

 

6. Έτσι μπορείτε να στείλετε ή να μοιραστείτε το σύνδεσμο με οποιονδήποτε θέλετε να έχει πρόσβαση στα αρχεία που μόλις ανεβάσατε.

 

Προσοχή! Τα αρχεία αυτά είναι διαθέσιμα για 7 έως 10 ημέρες!

Πώς να στείλετε πολλά ή μεγάλα αρχεία - 7-10 μέρες διαθέσιμα τα αρχεία στο wetransfer

 

7. Στην περίπτωση που γνωρίζετε το e-mail του παραλήπτη σας τσεκάρετε την επιλογή “Send e-mail tranfer”.

Send email transfer - αν γνωρίζετε το email του παραλήπτη

 

8. Στο πεδίο με τίτλο “Εmail to” συμπληρώνετε το e-mail του παραλήπτη σας, δηλαδή σε ποιον θέλετε να στείλετε τα αρχεία σας.

1. email παραλήπτη

 

9. Στο πεδίο που γράφει “Υour email” συμπληρώνετε το δικό σας e-mail.

2. δικό σας email

 

10. Και στο τρίτο πεδίο με τίτλο “Message” συμπληρώνετε το μήνυμα που θέλετε να συμπεριληφθεί στο e-mail που θα στείλετε.

3. μήνυμα

 

11. Αφού συμπληρώστε όλα τα πεδία, κάνετε κλικ στο κουμπί “Transfer” και αυτόματα ο παραλήπτης θα λάβει το μήνυμά σας και τα αρχεία σας.

Πώς να στείλετε πολλά ή μεγάλα αρχεία - transfer